Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

HDD Performance
(1 pregleda) (1) gost
Stranica: 1
Idi na dno
TEMA: HDD Performance
HDD Performance pre 1 godinu, 5 meseci Karma: 14
MILJANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Treba mi tvoja pomoc....

Moj HDD crknjava lagano pa ocu da kupim novi ali nisam dugo pratio pa ne znam sta je dobro......jedino sto znam je da su zeleni za skladistenje a crni i plavi za performans. Mislim na edition naravno ne na boju.

E sada ja sam nasao neki samo mi ti reci kaki je on odprilike i da li mi to mozes nabaviti i cenu naravno???

www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=487

Cekam tvoj odg
The KknD
Gold Boarder
Poruka: 171
graph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Da biste ostavili kometar morate se registrovati.

Odg: HDD Performance pre 1 godinu, 5 meseci Karma: 8
A ko ceka... E, moj Bojane, samo ti ja mogu odgovoriti... Nemam pojma o cemu pricas, ali najbolje da pitas mog dachu! On sve zna :=) Ali, ni on ti vise ne cita ovaj forum... Seljaci, bre! Kad cemo se igrati? Moze za vikend? Nisam igrala vise od mjesec dana vec... uzas! Presla sam 2 avanture, sad malo pomazem Dzas da igra onu glupost na fejsu...
pusa!
Mishizza17
Administrator
Poruka: 106
graphgraph
Mesto: Podgorica Rođendan: 09/02

Odg: HDD Performance pre 1 godinu, 4 meseci Karma: 14
Hahahahahah ja kupio HDD pre mesec dana....strasno kako je sve mrtvo. Ja se daci javljam na faxu on ko da me ne poznaje :PpPp. Jedino ti mislis na mene. Moze za vikend....moze i sada.
The KknD
Gold Boarder
Poruka: 171
graph

Odg: HDD Performance pre 1 godinu, 4 meseci Karma: 21
Ne znam da li ti još uvek treba moja pomoć, vidim da znatno kasnim sa odgovorom, i žao mi je na tome.

Ako sam ja dobro razumeo, tebi je "riknuo" hard disk i želiš da uzmeš dobar... no svakako, kada nabavljuješ diskove, pored memorije hard diska obrati pažnju i na broj obrtaja diska u minuti (najčešće se označuje se rpm) i to ne dozvoli da ti bude manje od 7200. Osim toga obrati pažnju na "memoriju bafera" i preporučujem da uzmeš HDD koji ima 64MB, mada i 32 je dovoljno (koliko ja trenutno imam).
I naravno, ako ti treba interni hard disk, nemoj nešto da zezneš i kupiš externi (jeste da zvuči glupo ali i to se dešava, zato i napominjem).

Positive sajt trenutno ne radi najbolje pa ti ne mogu preporučiti neki od HDDa kojima oni trenutno raspolažu, ali svakako pogledaj WD15EARS

Cena mu je oko 100evra, ima 1.5TB, 64MB bafera i 7200rpm.

No, ti slobodno na netu potraži opis tog diska, ja sam pokušao da to uradim, ali nešto me zeza net i jako sporo učitava stranice.

Hvala na razumevanju.
mikec
Senior Boarder
Poruka: 69
graphgraph

Idi na vrh
Stranica: 1